Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt hússal készült krumplilaska

Füstölt hússal készült krumplilaska
Füstölt hússal készült krumplilaska
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem az olyan ételeket, amelynek nincs 'receptje', alig kell hozzá valami, és ráadásul finom is!!! Ez is egy ilyen étel, és semmi nehézség nincs benne....

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

A krumpliból érdemes  hasonló méretű darabokat kiválasztani, hogy mindegyik egyszerre legyen puha. Ha nem egyformák, akkor a kisebb  hamarabb megpuhul, míg a másik még kemény!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyákat enyhén sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, nyomón átnyomjuk. Teljesen hagyjuk kihűlni!!
  2. Annyi lisztet szórunk a krumplira, hogy ne ragadjon a tészta. Sózzuk, szerecsendiót adunk hozzá. A darált füstölt húst is hozzákeverjük. Jól összegyúrjuk.
  3. Mandarin nagyságú gombócokat formálunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk kör alakúra. Teflonban kisütjük. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 897
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
729 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumpli lángos füstölt hússal,füstölt húsos krumpli laska,krumpli lángos,lángos,

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

386
burgonya 7 közepes db
finomliszt 12 dkg
szerecsendió 1 csipet
1 kávéskanál
füstölt tarja 10 dkg
sertészsír 1 ek