Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt kacsamell cukkínivel

Füstölt kacsamell cukkínivel
Füstölt kacsamell cukkínivel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy provence-i éttermi élmény adaptációja itthon.
Végtelenül egyszerű, mégis nagyszerű előétel, vagy egy nyár esti könnyű vacsora.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

1 palack testes fehérbor (pl. Heimann Viona)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk és nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük.
  2. Egy tányér közepére halmozzuk, sózzuk, borsozzuk (sóval óvatosan, a madár alapban sós!).
  3. A tányér szélén körben elhelyezzük a mell szeleteket, majd az egészet vékonyan meglocsoljuk az olajjal (a legpraktikusabb a spray kiszerelés).
  4. Friss bagettel és hűvös fehér borral tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 742
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

drKardos

Mióta szakács: 2008.10.25.
2 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
mikor: vacsora

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

595
kacsamell 200 g
cukkini 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bagett 250 g