Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt lazac pangasiusfilében

Füstölt lazac pangasiusfilében
Füstölt lazac pangasiusfilében
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom halétel. Én főtt sós burgonyával és sárgarépával tálaltam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilét megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk. Két filét megkenünk a mustárral, elosztjuk rá füstölt lazacot, beborítjuk a maradék két halfilével. Fogvájóval rögzítjük.
  2. Az alaplevet elkeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló tálba öntjük, belehelyezzük a halat. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20-25 percig sütjük.
  3. A halat kivesszük, melegen tartjuk. A levet egy lábasba öntjük, felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük, kb. 5 percig főzzük, majd a keményítővel, amelyet kevés vízzel elkevertük besűrítjük.
  4. A metélőhagymát gyűrűkre vágjuk, és a mártáshoz kavarjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 846
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült lazacos pangasiusfilé, pangasiusfilé tejszínes mártásban, lazaccal töltött pangasius

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

401
pangasius 400 g
mustár 2 teáskanál
füstölt lazac 5 dkg
hal alaplé 200 ml
főzőtejszín 125 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
étkezési keményítő 1 csapott ek
snidling 1 csokor