Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt lazacos crépes csigák

Füstölt lazacos crépes csigák
Füstölt lazacos crépes csigák
45 perc / előkészület: 40 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom és mutatós előétel.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

A salátához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A margarint felolvasztjuk, majd a liszttel, a tejjel és a tojással sima tésztává kavarjuk. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük. Kb. 30 percet hagyjuk állni.
  2. A tésztából 2 db crépes-t sütünk. Hűlni hagyjuk.
  3. A krémsajtot elkeverjük a túróval és a fűszerekkel. A tormával, sóval és borssal ízesítjük.
  4. A palacsintákra elterítjük a lazacszeleteket, megkenjük a sajtos masszával, majd szorosan feltekerjük. Háztartási fóliába csomagoljuk, és hidegre tesszük.
  5. A salátát megtisztítjuk, mossuk. Az ecetet elkeverjük a sóval, cukorral, majd hozzákeverjük az olívaolajat, a legvégén pedig hozzákeverjük a hagymát.
  6. A salátát elkeverjük a vinegrettal, 4 tányérra osztjuk. A palacsintákat szeletekre vágjuk, és a salátára elrendezzük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 663
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

palacsintába töltött lazacszeletek salátaágyon, tésztába tekert füstölt lazac madársalátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

311
margarin 1 ek
finomliszt 40 g
tej 100 ml
tojás 1 db
0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
krémsajt 125 g
tehéntúró 10 g
zöldfűszer 2 ek
torma 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
füstölt lazac 20 dkg
madársaláta 150 g
balzsamecet 2 ek
0.25 teáskanál
cukor 0.25 teáskanál
olívaolaj 2 ek
lila hagyma 0.5 kis fej