Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt lazacos-gombás gnocchi

Füstölt lazacos-gombás gnocchi
Füstölt lazacos-gombás gnocchi
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eredeti recept tagliatelle tésztával írja. Az épp nem volt itthon, ezért készítettem gnocchival. Persze úgy lett volna az igazi, ha a gnocchit is én készítem hozzá, de olcsóbb és egyszerűbb volt megvenni.:)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Gnocchival nagyon laktató, még a párom is jóllakott vele, pedig még hús sem volt benne.:)
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gnocchit főzzük ki a csomagoláson található utasítás szerint.
  2. A megtisztított, felvágott gombát kb. 5 percig pirítsuk olajon. Ezután adjuk hozzá a lazacot és addig pirítsuk tovább, míg a lazac ki nem fehéredik.
  3. Ezután picit sózzuk, szórjuk rá a petrezselymet és facsarjuk rá a citrom levét, majd adjuk hozzá a crème fraîche-t.
  4. Végezetül a kifőtt gnocchit öntsük hozzá és keverjük jól össze.
  5. Tálaláskor helyezzünk rá 1-2 citromkarikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 233
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Szofika

Mióta szakács: 2010.09.24.
104 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lazacos gnocchi, gombás gnocchi

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vokatilla
vokatilla Thu, 2011-08-04 12:56

Ez nagyon finom volt! Köszi a receptet! Igaz,hogy én csak 300 gr tésztával kevertem össze,és nekem így volt tökéletes,de ez már ízlés dolga.

811
gnocchi 500 g
gomba 125 g
lazac 125 g
crème fraîche 150 g
citromlé 1 fél citromból nyert
petrezselyem 2 ek
napraforgó olaj 1.5 ek
0 ízlés szerint