Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt libamell retekvariációkkal

Füstölt libamell retekvariációkkal
Füstölt libamell retekvariációkkal
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

2017 Tata Farsang kupán a versenymenüm hideg előétele.

hozzávalók / 4 adag

Pácolt retek és libamell

Retekkrém

Tálalás

ajánlat

Különleges alkalomra ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

Pácolt retek és libamell

  1. A fekete és jégcsapretket vékonyra szeleteljük, és blansírozzuk, majd ecetben pácoljuk 2 órát.
  2. A libamellet vékonyra szeleteljük.

Retekkrém

  1. A sárga retket tisztítjuk, és vízben sóval puhára főzzük.
  2. Turmixoljuk, és tormával és tejszínnel ízesítjük.

Tálalás

  1. Ízlésesen tálaljuk a libamellet retekrémmel, csírákkal, mini levelekkel és a dzsemmel.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 118
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, Valentin-nap
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

füstölt libamell tál, retektál libamellel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

325
füstölt libamell 20 dkg
fekete retek 10 dkg
jégcsapretek 10 dkg
fehérborecet 1 dl
1 dkg
retek 20 dkg
5 g
habtejszín 1 dl
ecetes torma 2 dkg
retek levél 30 g
csírák 10 g
retek 20 g
áfonyadzsem 10 dkg