Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt pisztráng saláta

Füstölt pisztráng saláta
Füstölt pisztráng saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak hagyjuk, hogy a hal fenséges íze beszéljen... A sárgarépa ropogós állaga ad egy kis rágni valót, hogy ne unjuk meg a salátát.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Más salátaszószt is használhatunk, csak hagyjuk, hogy a hal íze dominálhasson.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátaleveleket megmossuk, hagyjuk lecsöpögni, falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A salátakeveréket rárendezzük. Ha túl nagyok a levelek, feldarabolhatjuk őket.
  3. A sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük, a tál salátára szórjuk.
  4. Az almaecettel meglocsoljuk a salátát.
  5. A füstölt pisztrángot elrendezzük a tetején, és salátalevelekkel díszíthetjük. Tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 915
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

füstölthal-saláta, zöldsaláta pisztránggal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

146
pisztráng 12 dkg
salátalevél 2 közepes db
salátakeverék 5 dkg
sárgarépa 1 közepes db
almaecet 1 ek