Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt sajtos grillezett gomba

Füstölt sajtos grillezett gomba
Füstölt sajtos grillezett gomba
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes grillezett gomba, füstölt sajttal és spenóttal töltve, baconnel turbózva.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megpucoljuk és félretesszük.
  2. A spenótot kevés olajon megfonnyasztjuk, majd lecsepegtetjük, kinyomkodjuk és összevágjuk.
  3. A spenóthoz reszeljük a füstölt sajtot, hozzáadjuk a fűszereket. Felöntjük tejszínnel, és annyi zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy a massza töltelék sűrűségű legyen.
  4. Kereszt alakban lefektetünk egy-egy bacont. A találkozási pontjukhoz teszünk egy gombát, megtöltjük, majd a baconnel bebugyoláljuk.
  5. Forró grillen készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 841
elküldve: 1
receptkönyvben: 252
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

hibeka
hibeka Wed, 2016-07-27 00:02

Egyszer már elkészítettem.Nagyon finom,holnap is ez lesz az ebéd!

602
gomba 8 közepes db
spenót 100 g
füstölt sajt 240 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
habtejszín 1 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 3 ek
bacon 16 szelet