Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt sajttal és kolbásszal töltött csirkemell

Füstölt sajttal és kolbásszal töltött csirkemell
Füstölt sajttal és kolbásszal töltött csirkemell
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem az ínyenc dolgokat, a füstölt jellegű ételeket. Finom, nagyon finom.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Parasztkolbászt, füstölt sajtot és frissen vágott petrezselymet használtam a töltelékbe. Nagyon szeretem a füstölt ízeket, ez most koncentráltan jelen volt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, a kolbászt apró darabokra vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, és összekeverjük a tölteléket.
  2. A klopfolt, sóval, borssal fűszerezett csirkemell szeletek közepére halmozzuk, felgöngyöljük.
  3. Bepanírozzuk, kisütjük, felszeleteljük, és máris lehet fogyasztani.
  4. Mellé köretnek főtt, sült burgonyát tálalok.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 616
elküldve: 0
receptkönyvben: 211
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

pukapuka

Mióta szakács: 2013.12.19.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos-sajtos göngyölt hús, rántott csirkemell kolbásszal és sajttal töltve, rántott göngyölt csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

694
csirkemell filé 50 dkg
parasztkolbász 20 dkg
füstölt sajt 20 dkg
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 5 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 5 dkg
napraforgó olaj 2 dl