Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt sajttal töltött rántott palacsinta

Füstölt sajttal töltött rántott palacsinta
Füstölt sajttal töltött rántott palacsinta
60 perc / előkészület: 50 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Erdélyi utazásunk során találkoztam ezzel az isteni finom étellel.
 

hozzávalók / 4 adag

A palacsintához

A panírhoz

A töltelékhez

A tetejére

ajánlat

4 személyre /8 db palacsinta/ Jó kiadós adag.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sós palacsintákat sütünk közepes vastagságúra, majd megkenjük vékonyan tejföllel, sajtot szórunk rá.
  2. Félbe, majd ismét félbe hajtjuk.
  3. Bepanírozzuk, majd serpenyőben kisütjük.
  4. Tepsibe rakjuk, tetejét tartármártással megkenjük és sajtot halmozunk rá.
  5. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 15 755
elküldve: 2
receptkönyvben: 480
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Budai Brigi

Mióta szakács: 2009.01.05.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott palacsinta, sajtos palacsinta

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

macska rozi
macska rozi Sun, 2012-06-03 18:38

Most laktunk be belole....huhh kipukkadtunk:)))Nagyon finom es laktato etel.Bar szerintem nagyon idoigenyes:(nekem 10 db palacsintam lett,igy holnapra is marad:))
Koszonom e receptet!istenkiraly!:)))

sztoth
Szasza / sztoth Mon, 2011-09-05 20:20

Ma megcsináltam... Hát mennyei!!! Igaz, hogy nem sütöttem már sütőben, hanem a serpenyőből kivéve rögtön fogyaszásra lett ítélve, de így is szuper volt. Tartárral, anélkül, mindenhogy jó.

Tánya88
vNóra / Tánya88 Mon, 2011-09-05 09:18

hú, hát ezt én ma biztos megcsinálom :) amúgy szerintem nem probléma megsütni a tartármártást (de, úgy látom, csak épp melegíti...), nekem is vannak receptjeim, ahol a húst majonézzel sütik!

1128
finomliszt 30 dkg
tojás 1 db
tej 4 dl
szódavíz 4 dl
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fokhagymapor 1 késhegynyi
napraforgó olaj 0.5 dl
zsemlemorzsa 10 dkg
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
tejföl 2 dl
füstölt sajt 15 dkg
trappista sajt 15 dkg
tartármártás 2 dl