Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstöltsonkában sült gombafejek

Füstöltsonkában sült gombafejek
Füstöltsonkában sült gombafejek
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nagy gombafejekbe beleolvad a sajt, és a füstölt sonka ízével lesz tökéletes ennek a triónak az ízharmóniája! Szuperfinom, szuperkönnyű és szuperegyszerű, de mégis nagyon látványos és finom étel! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megtisztítjuk (NEM hámozzuk, csak folyó vízben öblítjük), majd a tönköket eltávolítjuk.
  2. A reszelt sajtot a gombafejekbe szórjuk, majd a sonkákkal körbetekerjük.
  3. Előre melegített 200 °C-os sütőben, rácsos tepsiben ropogósra sütjük.
  4. Krumplipürével kínáljuk, a tálaláskor az apróra vágott újhagymát rászórjuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 794
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal töltött gombafejek, feketeerdő sonkába tekert sajtos gomba, töltött gomba sonkába tekerve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

499
csiperkegomba 1000 g
feketeerdő sonka 200 g
sajt 200 g
újhagyma 2 közepes db
burgonya 1000 g