Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölthalas-hummusz

Füstölthalas-hummusz
Füstölthalas-hummusz
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az ételt még nyáron láttam, ahogy a tv-ben készítették, és nagyon megtetszett. Hol a hummusz, hol pedig a hal fogyott el külön-külön. Most megvettem mindent egyszerre, de amikor megkerestem a receptet, hát látom, hogy újhagyma is kellett volna bele. Így aztán improvizáltam.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Azoknak is ajánlom, akik nem szeretik a hummuszt, mert itt a hal íze dominál. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat csepegtessük le, tegyük egy tálba, és villával törjük apróra. Nem kell teljesen pépesre. Adjuk hozzá a humuszt, citromlét, a finomra vágott hagymát, borsot meg a felaprított petrezselymet.
  2. Alaposan kikeverjük, megkóstoljuk. Ízesítsük tovább, ha szükséges.
  3. Tunkolhatunk bele zöldségeket, kenhetjük pirítósra, de találhatjuk pitával is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 325
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

hummus, csicserikrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

199
sprotni 15 dkg
hummusz 150 g
citromlé 1 teáskanál
lila hagyma 0.5 kis fej
fekete bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 2 ek