Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölthúsos-köményes-sajtos rúd

Füstölthúsos-köményes-sajtos rúd
Füstölthúsos-köményes-sajtos rúd
60 perc / előkészület: 40 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerintem nem kell mondanom, miért is ilyen finom ez a sajtos rúd!!! Csak meg kell nézni a hozzávalókat, és az ember rájön, miért is kell nekilátni az elkészítésének!! Ráadásul ha még az ízét is éreznétek......!!!! :-))))

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Dobozba téve sokáig friss marad!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos tejben. A kimért liszteket tálba tesszük, hozzáadjuk a margarint, a zsírt, a tojássárgákat, a reszelt sajtot, a tejfölt, sót, darált tarját, végül a felfuttatott élesztőt.
  2. Összegyúrunk minden anyagot alaposan. Negyed órát pihentetjük. Majd lisztezett deszkán kinyújtjuk, és derelyevágóval tetszőleges rudakat vágunk. Sütőpapíros tepsibe rakjuk, átkenjük tojásfehérjével, és megszórjuk egész köménymaggal.
  3. Sütő előmelegítés nélkül sütőbe toljuk, és 200 fokon megsütjük, halványsárga színűre. Jó étvágyat!!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 006
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
707 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, születésnap, húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
mikor: mindig, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos rúd füstölt hússal,köményes sajtos rúd,sajtos rúd,sajtos rúd hússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1197
rétesliszt 60 dkg
tönkölybúza liszt 10 dkg
margarin 25 dkg
sertészsír 4 ek
tojássárgája 2 db
friss élesztő 3 dkg
tej 1 dl
tejföl 175 g
füstölt tarja 10 dkg
trappista sajt 10 dkg
tojásfehérje 2 db
köménymag 1 teáskanál
0 ízlés szerint