Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstöltlazacos wrap kapros-citromos öntettel

Füstöltlazacos wrap kapros-citromos öntettel
Füstöltlazacos wrap kapros-citromos öntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ideig nem ettem egyáltalán húst, csak hát viszont a wrap, mint olyan, iszonyatosan hiányzott az életemből. Ez a füstölt lazacos változat tökéletesen beleilleszthető a pescetariánus diétába, de azoknak is ajánlom, akik esznek húst, de a halat sem vetik meg. Teljes kiőrlésű tortillával fogyasztva, fogyókúrázóknak is remek ebéd alternatíva lehet.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a citromlevet, joghurtot, kaprot, sót és borsot, majd megkenünk egy kis adaggal egy tortillát.
  2. Erre ráhalmozunk madársalátát, uborkát, csírát, és a halom közepére ráhelyezünk pár szeletet a füstölt lazacból. (figyeljünk arra, hogy annyi "tölteléket pakoljunk a lapra, hogy utána össze tudjuk tekerni!)
  3. Még egy kis öntetet locsolunk rá, majd kicsit behajtva, az alját és tetejét betekerjük, és félbevágva tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 285
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Ágyka

Mióta szakács: 2016.04.29.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kapros-lazacos wrap, füstölt lazacos tortillatekercs

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

464
füstölt lazac 100 g
madársaláta 100 g
csírák 50 g
kígyóuborka 1 db
görög joghurt 180 ml
kapor 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 3 teáskanál
tortilla lap 4 db