Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres csirkecomb

Fűszeres csirkecomb
Fűszeres csirkecomb
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon ez + az, majd mindenből tettem bele kicsit. Sózni nem kell előre a húst, hiszen amit rákenünk, elég sós lesz.

hozzávalók / 4 adag

A csirkecombhoz

A megkenéséhez

ajánlat

Tálalhatjuk hasábbal is, de a rizs vagy a tört krumpli sokkal jobban felveszi a husi szaftját.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, megfosztjuk a maradék tollától, és tepsibe helyezzük.
  2. A combokat a csont mentén keresztbevágjuk, hogy ott is teljesen átsüljön majd.
  3. Elkészítjük a "kenni valót": mindent egy kis tálkában összekeverünk.
  4. Szilikonos kenőtollal bekenjük a combokat, alul-felül.
  5. A tepsibe öntjük a vizet, majd az alufóliával befedjük azt.
  6. Előmelegített sütőbe helyezzük, 1 óra múlva levesszük róla a fóliát, és ismét megkenjük a fűszeres-olajos cuccal.
  7. Visszatesszük még 20 percre, és a sütő hőmérsékletét felemeljük 200 fokra.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 39 362
elküldve: 4
receptkönyvben: 505
elkészítve: 17/24
Facebookon megjelent: -

szakács

Motyola

Mióta szakács: 2010.02.04.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ketchup-ös-mustáros csirke, ragacsos csirkecomb, ketchup-ös tepsis csirkecomb

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sziszi01
sziszi01 Sun, 2010-05-02 17:09

Szia! Köszi a receptet! Nagyon finom, szaftos így a csirkecomb, én előtte, még 1napig hagytam a pácban állni.

kakocsilant
kakocsilant Tue, 2010-03-16 12:23

Köszönöm . Sikerült .

Szép napot nektek,és jó főzőcskézést ! :-)

kakocsilant
kakocsilant Mon, 2010-03-15 21:54

Jól néz ki !
Bocsi..én új vagyok itt! Segítség kéne! Tettem el recepteket,hogy majd ki próbálom,és van ami nem igazán jött be!Hogyan tudom törölni???
Segítsen aki tud ! Köszönöm addig is:Jó éjszakát mindenkinek !!

Gargoyle
P. / Gargoyle Mon, 2010-03-15 22:17

Menj arra a menüpontra jobb oldalon, hogy "receptkönyv szerkesztése".
Az elmentett receptek külön sorokban fognak megjelenni. Abból egyszerüen töröld ki öket, majd görgesd le egészen a végére és nyomd meg a "beküldés" gombot. Ezzel tudod elmenteni a változtatást.
Jó éjszakát neked is. :-)

811
csirkecomb 6 db
víz 1 dl
napraforgó olaj 2 dl
csirke fűszersó 0 ízlés szerint
ketchup 3 ek
mustár 2 ek
csípős paprikakrém 3 kávéskanál
kakukkfű 1 ek
fokhagymakrém 2 kávéskanál