Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres, csirkemelles-gombás krumpli

Fűszeres, csirkemelles-gombás krumpli
Fűszeres, csirkemelles-gombás krumpli
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, de nagyon finom!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázzuk a hús, és az olajból, hagymából, borból, sűrített paradicsomból, fűszerekből páclét készítünk. A hús beletesszük a páclébe minimum egy órára.
  2. Meghámozzuk és felkockázzuk a burgonyát.
  3. A megpucolt gombát felszeleteljük.
  4. Egy sütőzacskóba tesszük a húst, a gombát és a krumplit. Beleöntjük a páclét, megszurkáljuk a zacskót, és 180 C fokon kb. 1 óra alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 205
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Barti

Mióta szakács: 2016.10.01.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirketál

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

425
csirkemell filé 80 dkg
burgonya 1 kg
vöröshagyma 3 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
gomba 40 dkg
fehérbor 1 dl
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
majoranna 1 kk
koriander 1 teáskanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
sűrített paradicsom 1 ek
napraforgó olaj 1 dl