Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres fetakrémmel töltött zöldpaprika

Fűszeres fetakrémmel töltött zöldpaprika
Fűszeres fetakrémmel töltött zöldpaprika
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végre meleg van. Eszembe jutott ez, a már tavaly is elkészített  hideg, könnyű étel. Lánykám nem szereti az olajbogyót (remélem majd "kinövi" ezt  :-), ő anélkül eszi. Tehetünk bele őrölt borsot. Sót szerintem nem igényel.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Pirítós vagy barnakenyér, vörösbor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikát félbevágjuk, magjait kiszedjük.
  2. A  fetát villával összetörjük, a tejföllel simára keverjük.
  3. A felaprított friss (vagy szárított ) fűszernövényeket hozzákeverjük.
  4. A magozott olajbogyót karikákra vágjuk, a krémhez adjuk.
  5. A tölteléket a fél paprikákba töltjük.
  6. Kis időre hűtőszekrénybe tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 644
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

receptjellemzők

konyha: görög
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: nyár
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

fetasajtos zöldpaprika, töltött paprika feta sajtos krémmel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

246
zöldpaprika 1 db
feta sajt 10 dkg
tejföl 1 dl
oregánó 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
fekete olajbogyó 5 db