Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres mini sertésfasírtok

Fűszeres mini sertésfasírtok
Fűszeres mini sertésfasírtok
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

... vagy inkább burgerek, mivel tojás és zsemle(morzsa) nélkül készülnek. Évek óta rendszeresen sütök ebédre, vacsorára. Persze hagyományos fasírtot is szívesen fogyasztok, de mégis ez a verzió a kedvencem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálaljuk salátával vagy párolt zöldséggel. Frissen fogyasztva vagy hidegen, kirándulásra is jó választás.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált sertéshúshoz hozzáreszeljük a fél vöröshagymát és a fokhagymákat, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, római köményt, kurkumát, fahéjat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Végül felaprítjuk a petrezselymet, és azt is a húshoz keverjük.
  2. Gombócokat formázunk, lelapogatjuk, és kicsit hűtőben pihentetjük.
  3. Legvégül olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 980
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

pipőke

Mióta szakács: 2015.05.08.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírtok, fűszeres sertésrudacskák, mini fasírtok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

520
darált sertéshús 500 g
vöröshagyma 0.5 db
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 2 teáskanál
római kömény 0.5 teáskanál
kurkuma 1 csipet
fahéj 1 csipet
cayenne bors 1 csipet
2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 1.5 dl