Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres olaszos húsos ragu

Fűszeres olaszos húsos ragu
Fűszeres olaszos húsos ragu
55 perc / előkészület: 5 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a fűszeres kajákat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockákra vágjuk, és olívaolajon megdinszteljük a szintén apróra vágott sárgarépával.
  2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a darált húst, s mikor minden szép színt kapott, befűszerezzük, és felöntjük a paradicsommal.
  3. Nagyjából 20 perc lassú lángon való főzés után beledobjuk a kukoricát, és pótoljuk a folyadékot, ha szükséges.
  4. Még 30 percig főzzük, hogy az ízek egybeérjenek teljesen, és melegében frissen gyúrt házi tésztával vagy durumtésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 857
elküldve: 4
receptkönyvben: 104
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

olasz ragu, fűszeres ragu darált hússal, paradicsomos tésztaszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

483
darált sertéshús 50 dkg
csemegekukorica 5 dkg
passzírozott paradicsom 4 dl
sárgarépa 1 db
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 közepes fej
kakukkfű 1 csipet
rozmaring 2 csipet
szegfűszeg 1 késhegynyi
fahéj 0.5 csipet
bazsalikom 1 csipet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
petrezselyem 1 csokor
őrölt fűszerkömény 0.5 csipet
balzsamecet 0.5 dl
babérlevél 3 db
chili 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 dl