Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres rántott nyúl hamis tartármártással

Fűszeres rántott nyúl hamis tartármártással
Fűszeres rántott nyúl hamis tartármártással
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyúlhúst heti rendszerességgel esszük.:) A kedvenceink egyike.:)

hozzávalók / 2 adag

A nyúlhoz

A hamis tartármártáshoz

ajánlat

Mindenkinek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyulat feldaraboljuk.
  2. Az összetört fokhagymával bekenjük a húst, és a fűszerekkel jól befűszerezzük. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük. 
  3. A tejfölbe belekeverjük a mustárt, a citrom levét, sót, borsot, és jól eldolgozzuk. Legalább 1 órát a hűtőben állni hagyjuk.
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 385
elküldve: 2
receptkönyvben: 38
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Klarixa

Mióta szakács: 2012.04.29.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott nyuszi, házi nyúl rántva, majonézes mustáros rántott nyúlhús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

2930
nyúlhús 1.2 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
tojás 4 db
finomliszt 15 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl
tejföl 175 g
mustár 1 tk
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint