Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres zsemlemorzsás csibemell

Fűszeres zsemlemorzsás csibemell
Fűszeres zsemlemorzsás csibemell
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szilveszteri vacsorára készítettem, Gyors, és még tojás sem kell hozzá. Ráadásul gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A morzsába tehetünk petrezselyemzöldet, ízlés szerint fűszerezhetjük. Bepácolhatjuk a húst fokhagymás kefirbe egész éjjelre.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mellet vékony szeletekre vágjuk. Megforgatjuk olajos citromlében, majd sózzuk, borsozzuk. Ezt előkészíthetjük pár órával hamarabb a sütés előtt.
  2. A zsemlemorzsába keverjük a rozmaringot, a diót, az őrölt borsot, a petrezselyemzöldjét és összekeverjük.
  3. A mellfiléket beleforgatjuk a fűszeres zsemlemorzsába, majd papírral kibélelt tepsibe rakjuk a húst.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 360
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres morzsában sült csirkemell, bundás csirkemell csőben sütve, sütőben sült bundás csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Boribon
Boribon / Boribon Wed, 2014-01-08 02:23

Jol hangzik! Azt hiszem, en a zsemlemorzsat khagyom, csak a diot hasznalom majd. Koszi!

573
csirkemell filé 3 db
0 ízlés szerint
rozmaring 2 teáskanál
zsemlemorzsa 1.5 bögre
dió 1 marék
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl
citromlé 1 citromból nyert
petrezselyem 1 teáskanál