Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Galambbegy saláta málnával és dióval

Galambbegy saláta málnával és dióval
Galambbegy saláta málnával és dióval
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mézet helyettesíthetjük málnasziruppal is. Ha fagyasztott málnát használunk ehhez a recepthez, mielőtt a salátához kevernénk, engedjük fel szoba hőmérsékleten. A diót meg is piríthatjuk, és úgy keverjük a salátához.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát megmossuk, majd salátacentrifugába tesszük, és megpörgetjük, elkeverjük a málnával és a dióval, elosztjuk salátás tányérokra.
  2. A dresszinghez: az ecetet elkeverjük kb. 1-2 ek vízzel, mézzel, mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, majd apránként hozzádolgozzuk az olajat.
  3. A salátát meglocsoljuk a dresszinggel, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 213
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

madársaláta almával és dióval, diós-almás madársaláta, madársaláta dióolajjal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

282
madársaláta 150 g
málna 150 g
dió 75 g
ecet 3 ek
víz 1 evőkanál
méz 1 ek
mustár 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
dióolaj 5 ek