Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gálosfalvi gombás vadmalac

Gálosfalvi gombás vadmalac
Gálosfalvi gombás vadmalac
165 perc / előkészület: 15 perc főzés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyönyörű vadmalac lapockát sikerült vásárolnom. Az elkészítéséhez egy NET-en talált receptet hívtam segítségül. Köszönet Piri István mesterszakácsnak!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Krokettel, rösztivel, petrezselymes krumplival kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát felkockázzuk, és lábosban pörcösre sütjük.
  2. Rádobjuk a kockára vágott húst, az apróra vágott vöröshagymát, az összetört fokhagymát, a tisztított, felaprózott zellert, és kevergetve pirítjuk, amíg a leve el nem párolódik.
  3. Jöhet a paradicsompüré, a vörösbor és a fűszerek.
  4. Lefedve készre főzzük.
  5. Közben a fellaskázott gombát ½ ek zsíron lepirítjuk, és a megfőtt húshoz adva összerottyantjuk. 
  6. Tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 131
elküldve: 4
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás-szalonnás vadmalac, gombás vadhús, vadpörkölt gombásan

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Tue, 2013-07-30 14:08

Kedves Marcsisef!

Köszönöm a receptet, nagyon finomnak igerkezik! :)

Szep napot kivanok: Marti

marti48
Marti48 / marti48 Thu, 2013-08-01 20:56

Kedves Marcsi!
Naaagyon joooo lenne rögtön kiprobalni, de a husbeszerzes sajnos nem olyan egyszerü, mint ahogy szeretnem....Minden jot kivanok!
Marti

594
vaddisznóhús 80 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
gomba 20 dkg
száraz vörösbor 2 dl
vöröshagyma 2 nagy fej
fokhagyma 2 gerezd
sűrített paradicsom 5 dkg
zeller 1 közepes db
babérlevél 2 db
borsikafű 1 csipet
szegfűbors 0 ízlés szerint
borókabogyó 2 db
0 ízlés szerint
mangalica zsír 3 dkg