Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Garnélarák Buzara módra

Garnélarák Buzara módra
Garnélarák Buzara módra
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a tengeri herkentyűket. Ha eljutok Horvátországba, ha tehetem, mindig eszek Garnélát Buzara módra. Kétféle verziót ismerek, paradicsomosat és simát, ez a sima, és bátran ajánlom.

Kellemes elkészítést, és jó étvágyat kívánok!

Míra

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyszerű rizzsel, tésztával, kölessel, bulgurral és ilyesfélékkel, de akár friss kenyérrel is Isteni!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat sóval, borssal üvegesre pároljuk az olajon. Kis petrezselymet teszünk bele, és felöntjük a borral, majd pár percig összefőzzük.
  2. Beletesszük a garnélákat, negyedórát rotyogni hagyjuk. (Ne főzzük túl a rákot, hogy puha és omlós maradjon, a fagyasztott rákoknak alig 8 perc kell.) Hozzátesszük a maradék petrezselymet, és ízlés szerint chilit szórunk bele.
  3. Ha a levének a 3/4-e elfőtt, kész is.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 2 325
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Süti MáMohr

Mióta szakács: 2017.03.18.
31 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: horvát
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

főtt rák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

126
garnéla 15 dkg
félszáraz fehérbor 2 dl
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
chilipehely 1 kávéskanál