Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Garnélarák Szandy módra

Garnélarák Szandy módra
Garnélarák Szandy módra
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az első garnéla amit készítettem, itt a NoSalty-n találtam egy hasonló receptet, csak kicsit átalakítottam. A rák kérésre készült, állítólag ízletes lett, annak ellenére, hogy soha nem ettem, és nem is készítettem ilyet.

hozzávalók / 2 adag

Rák előkészítése

Köret

ajánlat

Jó étvágyat mindenkinek! 

Szólj hozzá!

elkészítés

Rák előkészítése

  1. Először megtisztítjuk a rákot a páncéljától, eltávolítjuk a fejét, a farok részt, és ha nincs kibelezve, azt is. (Én 50 dkg rákot megtisztítottam, amiből 20 dkg tiszta hús maradt meg.)
  2. A többi hozzávalót felaprítjuk tetszőlegesen, majd hozzáadjuk a rákot. Ezt jól összeforgatjuk, majd wokban vagy serpenyőben megsütjük. Én picit zaftosra hagytam, hogy ne legyen túl száraz.
  3. Egy éjszakával előtte is elő lehet készíteni, és másnap megsütni.

Köret

  1. A rizst megfőzzük, aki csak hasábburgonyát szeretne, akkor csak azt készítsen mellé
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 893
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szandy

Mióta szakács: 2011.11.19.
6 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: wok receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

garnéla, garnélarák wokban, zöldségekkel sült rák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

647
garnéla 20 dkg
tv paprika 1 közepes db
zöldpaprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
hegyes erős paprika 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
lila hagyma 1 közepes db
chili 1 tk
mustár 1 kávéskanál
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rizs 15 dkg
hasábburgonya 20 dkg