Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Garnélás gombanyársak

Garnélás gombanyársak
Garnélás gombanyársak
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahogy korábban már említettem, a cukkini az egyik nagy kedvencem - a csiperkegomba mellett - így én azzal készítem ezeket a kis nyársakat, de ízlés szerint lehet még a nyársra húzni hagymát, padlizsánt, amit szerettek. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nyársanként 2 garnélarákkal, 3 kisebb gombafejjel, 2 szelet cukkinival számoljunk.
  2. A hozzávalókat fölhúzzuk a nyársakra, pici sós, fokhagymás olívaolajban megforgatjuk, és grillezzük, de teflonban, főzőlapon is elkészíthető.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 275
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

gombás-cukkinis-rákos nyárs, grillezett vega nyárs, zöldséges rákfalatok nyárson

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

210
csiperkegomba 20 kis db
garnéla 200 g
cukkini 2 közepes db
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd