Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Garnélás gombasaláta

Garnélás gombasaláta
Garnélás gombasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a salátát, mert nyáron nincs sok kedvem nehéz ételt enni, és a három összetevő nem igényel sok időt. Nagyon jól érvényesülnek a mediterrán ízek! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk negyedbe a gombákat, pároljuk meg, és csepegtessük le.
  2. Hámozzuk meg az ananászt, közepét vágjuk ki, és daraboljuk fel.
  3. Keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, az apróra vágott koriandert és a zúzott fokhagymát, majd ízesítsük sóval és borssal.
  4. Keverjük össze a gombát, a főtt rákot és az ananászt egy tálban, adjuk hozzá az öntetet, és jól keverjük össze.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 769
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

gombasaláta, rákos gombasaláta, gombasaláta garnélával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

245
csiperkegomba 1000 g
garnéla 500 g
ananász 1 db
koriander 1 csokor
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint