Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazdag csokoládéfelfújt

Gazdag csokoládéfelfújt
Gazdag csokoládéfelfújt
28 perc / előkészület: 20 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy mennyei csokis desszert az Electrolux konyhájából. Minden szakácsnak kell, hogy legyen egy klasszikus csokoládéfelfújt a repertoárjában. Ez pedig az utolsó fillérig megéri az árát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olvasszuk fel gőzfürdő felett a csokoládét, majd keverjük bele a vajdarabokat.
  2. Keverjük simára a tojást a cukorral.
  3. Öntsük hozzá az olvasztott csokoládét, majd fokozatosan keverjük bele a lisztet.
  4. Vajazzunk ki 4 eldobható alumínium kosárkát, szórjuk meg kakaóporral, a felesleget pedig öntsük ki a tálkákból.
  5. Töltsük meg a tésztával ¾-ig a kosárkákat.
  6. Melegítsük elő 200 °C-ra a sütőt hőlégkeverés programon, majd süssük 8-10 percig a felfújtat Interval + sütés programon.
  7. Miután kivettük a sütőből, hagyjuk pihenni egy percig, majd borítsuk ki a süteményt a tányérra.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 657
elküldve: 2
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Electrolux

Mióta szakács: 2013.11.29.
20 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: felfújtak
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

csokifelfújt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

482
étcsokoládé 120 g
vaj 60 g
cukor 120 g
tojás 3 db
finomliszt 40 g
cukrozatlan kakaópor 2 ek