Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazdag lebbencs

Gazdag lebbencs
Gazdag lebbencs
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron bográcsban is el lehet készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szalonnát kis kockára vágjuk, és kisütjük. Rátesszük a kockára vágott hagymákat, és megdinszteljük.
  2. Karikára vágott kolbászt és a gombát rátesszük.
  3. Pár percig sütjük, majd rátesszük a kis kockára vágott burgonyát és a tésztát.
  4. Megszórjuk fűszerpaprikával, és annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt addig főzzük, amíg az összes levet magába szívja.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 9 205
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

lebbencsleves gazdagon, lebbencsleves, tésztaleves kolbásszal és krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

999
csuszatészta 25 dkg
burgonya 80 dkg
füstölt szalonna 15 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
kolbász 25 dkg
fűszerpaprika 2 teáskanál
napraforgó olaj 5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gombakonzerv 1 db
víz 1 l