Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazdag mustáros bolognai spagetti

Gazdag mustáros bolognai spagetti
Gazdag mustáros bolognai spagetti
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy különleges, gazdag ízvilágú tésztaétel, a sokféle hozzávaló és fűszer nagyon finom kombinációt alkot! ;)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Minőségi száraz vörösborhoz jól passzol. ;)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy wokban a felhevített olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, rátesszük a darált húst, kissé megpirítjuk, majd megfűszerezzük, ráöntjük a paradicsomot, és 15 percig főzzük.
  2. Felöntjük a vörösborral, meglocsoljuk a balzsamecettel, majd belekeverjük a borsót és a quinoát, valamint egy kis vizet, hogy a quinoát épp hogy ellepje.
  3. További 15 perc elteltével belekeverjük a répát, megszórjuk a gombával, és lefedve 10 percig pároljuk.
  4. Hozzáadjuk a tésztát, és lefedve, hogy saját gőzében is párolódhasson, és 10 perc alatt összefőzzük.
  5. A tejfölt összekeverjük a mustárral és a mézzel, és belekeverjük az ételbe. Lefedve állni hagyjuk még egy kicsit, hogy az ízek átjárják egymást!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 8 584
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Fehér Falat

Mióta szakács: 2014.01.14.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
kategória: tészta
konyhatechnológia: wok receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olasz tészta, paradicsomos mustáros tejfölös egytálétel darált hússal, bolognai zöldborsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

917
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
darált sertéshús 1 kg
konzerv paradicsom 40 dkg
vörösbor 1 dl
balzsamecet 2 ek
zöldborsó 25 dkg
quinoa 10 dkg
sárgarépa 1 közepes db
gomba 30 dkg
spagetti tészta 10 dkg
tejföl 2 dl
mustár 3 ek
méz 1 ek
babérlevél 5 db
rozmaring 1 szál
fűszerpaprika 1 ek
2 kk
oregánó 1 kk
bazsalikom 1 tk
kakukkfű 1 kk
medvehagyma 1 dkg
őrölt fűszerkömény 2 csipet
bors 1 késhegynyi
szerecsendió 1 tk