Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazpacho avokádóval

Gazpacho avokádóval
Gazpacho avokádóval
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi kánikula-leves, pikk-pakk, és nagyon finom - anyukám, aki nem értékeli kimondottan túl a konyhaművészetemet, már kétszer megcsinálta.:)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkából hagyjunk egy kb. 5 cm-es darabot, ebből lesz később uborkakocka-dekoráció a kész leves tetejére.
  2. Az olívaolaj kivételével minden összetevőt beleteszünk a turmixgépbe, összeturmixoljuk, amikor már nem darabos, vékony sugárban hozzácsurgatjuk az olajat.
  3. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  4. Tálalás előtt tegyünk még a tetejére pár kocka uborkát és aszalt paradicsomot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 776
elküldve: 3
receptkönyvben: 256
elkészítve: 10/12
Facebookon megjelent: -

szakács

eztettem

Mióta szakács: 2012.09.01.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
adag: 3 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

hideg uborkaleves, spanyol uborkaleves, avokádós hideg uborkaleves

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

prohanta
prohanta Tue, 2020-08-11 12:27

Nagyon finom leves, mar tobbszor is elkeszitettem. Koszonom a receptet!

Cica1967
Cica1967 Thu, 2014-05-08 17:54

Nagyon finom, koszi a receptet! Erdekelt es utana neztem, eredetileg mas az elkeszites folyamata, mert minimum 12 orat erlelni kell az osszedarabolt, fuszefezett az alpanyagokat' lezart edenyben es utana mixelni, majd olajat adagolni hozza. En igy csinaltam, de a te recepted volt az alap es nagyon finom, sot fogyokuras levesem lett.

307
kígyóuborka 1 db
avokádó 1 közepes db
paradicsom 1 nagy db
fokhagyma 1 gerezd
petrezselyem 1 csokor
citromlé 0.5 citromból nyert
kefir 1 dl
olívaolaj 0.7 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint