Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gerslis gombás paradicsomleves

Gerslis gombás paradicsomleves
Gerslis gombás paradicsomleves
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, forró leves hideg napokra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. Az olajban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, további 1-2 percig dinszteljük.
  2. Felöntjük a paradicsommal és a levessel. Hozzáadjuk a babérlevelet, és az átmosott gerslit. Felfőzzük, lefedve, közben meg-megkevergetve kb. 20 percig főzzük.
  3. Közben a zellert és a gombát megtisztítjuk. A zellert kb. 1,5 cm-es szeletekre, a gombát négybe vágjuk.
  4. Mindkettőt a leveshez adjuk, további 20 percig főzzük. Ha szükséges, öntünk hozzá még levest. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.
  5. Az apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 909
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gerslis paradicsomleves, gombás paradicsomleves gerslivel, paradicsomleves gerslivel és gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

199
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 1 ek
sűrített paradicsom 2 ek
konzerv paradicsom 400 g
zöldség alaplé 1.25 l
babérlevél 1 db
gersli 125 g
halványító zeller 3 közepes szár
csiperkegomba 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
petrezselyem 1 csokor