Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenye csoda

Gesztenye csoda
Gesztenye csoda
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és finom süteményre vágytunk. Ezt találtam ki gyógyírként.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tejszínhabbal a tetején még istenibb!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először leszűrjük a befőttet, és felfogjuk a levét.
  2. A habtejszínt a porcukorral krémes habbá verjük, amint ez megvan, belemorzsoljuk a gesztenyemasszát, és ezzel selymesre keverjük.
  3. Egy üveg tálba (jénaiba) tegyük majd a sütit.
  4. Alsó szintünk a babapiskóta lesz. Ezt a rummal (aromával) elkevert meggylébe mártjuk, és beterítjük a tál alját.
  5. Erre a massza felét rákenjük, és ezt a szintet megrakjuk meggyel.
  6. Megint piskóta, rá a massza és a tetejét is beborítjuk meggyel.
  7. Ha szeretnénk díszíteni, és akad még otthon egy gesztenyemassza, abból reszelhetünk a tetejére.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 959
elküldve: 3
receptkönyvben: 121
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Pechula Alexa

Mióta szakács: 2010.08.22.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Gesztenyés-babapiskótás süti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

560
babapiskóta 200 g
meggybefőtt 350 g
gesztenyemassza 250 g
habtejszín 250 ml
rumaroma 10 ml
porcukor 2 ek