Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyehabos csokikosarak

Gesztenyehabos csokikosarak
Gesztenyehabos csokikosarak
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a desszertet Valentin napra készítettem. Látványos volt és nagyon finom. A kosárkák készítése kicsit időigényes, de megéri a fáradságot. Bármilyen krémmel tölthető...

hozzávalók / 6 adag

Kosárka

Töltelék

Szólj hozzá!

elkészítés

Kosárka

  1. A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk.
  2. Kétrétegű papírkapszlikat ecsettel kikenünk az olvasztott csokoládéval, mélyhűtőben megdermesztjük, újra kikenjük csokoládéval, újra mélyhűtőben dermesztjük, újra kikenjük, újra dermesztjük. Háromszor kenjük ki csokoládéval, háromszor hűtjük, ha megszilárdult, óvatosan lehúzzuk a papírkapszlikat.

Töltelék

  1. A tejszínt kemény habbá verjük, belereszeljük a kész gesztenyepürét (ha úgy gondoljuk, a fixálót is hozzáadjuk), majd óvatosan belekeverjük. Kiskanállal vagy tortadíszítővel megtöltjük a kosárkákat.
  2. Tetejüket csokoládédarával, cukorgyönggyel díszíthetjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 999
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Katica

Mióta szakács: 2013.08.10.
169 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
alkalom: karácsonyi édességek, Valentin-nap
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokoládé-kosárkák gesztenyekrémmel, gesztenyés-csokis kosár

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

167
étcsokoládé 10 dkg
gesztenyemassza 10 dkg
növényi tejszín 1 dl
habfixáló 1 teáskanál