Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyekrémleves kardamommal

Gesztenyekrémleves kardamommal
Gesztenyekrémleves kardamommal
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Langyosan, vagy akár hidegen fogyasztva kellemes őszi hangulatot varázsol hétköznapjainkba. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pudingot 0,5 l tejjel, és 3 ek cukorral.
  2. Majd hozzáadjuk a pudinghoz a gesztenyemasszát, összeforraljuk. Ezt követően beleszórjuk a vanília ízesítésű cukrot, majd felöntjük a maradék 0,5 l tejjel, és ízesítjük a kardamommal.
  3. Újra összeforraljuk levesünk, majd szükség esetén botturmix segítségével krémesíthetjük. (Mivel én kis cukorral és rummal ízesített gesztenyepürét vásároltam, nem volt szükség utóízesítésre cukorral.)
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 973
elküldve: 3
receptkönyvben: 176
elkészítve: 10/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Csutak Enikő

Mióta szakács: 2011.10.09.
81 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

pudingos gesztenyekrémleves, kardamommal ízesített gesztenyekrémleves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

380
gesztenyemassza 35 dkg
tej 1 l
vaníliás pudingpor 1 csomag
cukor 3 ek
vaníliás cukor 1 csomag
kardamom 1 kk