Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés-habos őzgerinc

Gesztenyés-habos őzgerinc
Gesztenyés-habos őzgerinc
35 perc / előkészület: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom nyalánkság amikor nem sok időnk van sütögetni.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gesztenyemasszát a porcukorral, vajjal és a rummal összedolgozzuk.
  2. Az őzgerinc formát fóliával kibéleljük, és a gesztenyemasszát belenyomkodjuk.
  3. A krémhez a porcukrot a vajjal kikeverjük, és hozzáadjuk a tejszínt is (nem kell felverni).
  4. A krémet belesimítjuk a gesztenyére.
  5. Hűtőbe tesszük 3 óra hosszát.
  6. Amikor megdermedt kiborítjuk, a fóliát lehúzzuk róla, és tejszínhabbal díszítjük a tetejét.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 147
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1103 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes gesztenyés krém őzgerincben, habos gesztenyedesszert, gesztenyés őzgerinc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1118
gesztenyemassza 50 dkg
vaj 15 dkg
rum 2 ek
porcukor 20 dkg
vaj 10 dkg
porcukor 10 dkg
habtejszín 2 dl