Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés-pudingos Hello Kitty torta

Gesztenyés-pudingos Hello Kitty torta
Gesztenyés-pudingos Hello Kitty torta
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Kislányom kedvence Hello Kitty. Ígéretem szerint megsütöttem neki. Az én formámmal elég nehéz dolgozni, mert elég vastag, így nagyon lassan szoktam sütni, hogy a közepe is átsüljön. De ez a tészta nagyon szép lett... nem is kell mondanom, nagyon hamar elfogyott. :-) 

hozzávalók / 5 adag

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 8 tojásból piskótát sütünk, majd formába töltjük és megsütjük.
  2. Ha kész kiborítjuk, majd a töltéshez félbevágjuk.
  3. A krémhez a pudingot megfőzzük, majd levesszük a tűzről, belekeverjük a margarint, majd a lereszelt gesztenyét.
  4. Ha a krém kihűlt, megtöltjük a lapokat, majd egymásra borítjuk őket, és az egész formát kívülről is megkenjük, hogy a fondant ragadjon rá.
  5. Végül kinyújtjuk a fondantot, beborítjuk vele a formát, majd az egészet tetszés szerint díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 764
elküldve: 4
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Erchy

Mióta szakács: 2010.04.06.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, Anyák napja, buli receptek
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenyés Hello Kitty torta, pudingos-gesztenyés formatorta, gesztenyekrémes formatorta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nemesvali
Nemes Vali / nemesvali Fri, 2014-03-28 09:16

Pont a fondantról nem írtál részletesen, az érdekelne legjobban.Miből csináltad, hogy sikerült ilyen szépre megformázni, nem írod, hogy a piskótát hogyan formáztad, külön a fejét és testét, mert a képen nem lehet jól látni.
kösz
Vali

1079
tojás 8 db
víz 8 ek
cukor 400 g
vaníliás cukor 2 csomag
finomliszt 200 g
sütőpor 2 teáskanál
tejszínízű pudingpor 1 csomag
tej 4 dl
cukor 4 ek
margarin 125 g
gesztenyemassza 250 g
cukorfondant 150 g
cukorfondant 5 g
csokoládé 10 g