Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés rudacskák

Gesztenyés rudacskák
Gesztenyés rudacskák
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Semmi különleges sztorim nincs ezzel a sütivel kapcsolatban. :)

hozzávalók / 4 adag

Tészta

Töltelék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tésztát gyúrunk, és fél órát a hűtőben pihentetjük.
  2. A gesztenyét összekeverjük a margarinnal, morzsával.
  3. A tésztát kinyújtjuk, vágjuk, megtöltjük, kis rudakat formázunk, majd megsütjük.
  4. Melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x36 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 402
elküldve: 6
receptkönyvben: 206
elkészítve: 9/18
Facebookon megjelent: -

szakács

TraRita

Mióta szakács: 2011.04.19.
118 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenyével töltött rudacska, gesztenyés rúd, gesztenyerúd

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

erabell
Erabell / erabell Fri, 2012-07-20 13:42

Nagyon guszta finomság!A recepttel kapcsolatban lenne egy kérdésem:az édes morzsa mit takar?Ilyenről még nem hallottam!Biztosan el fogom készíteni!:)

1088
finomliszt 40 dkg
margarin 20 dkg
porcukor 10 dkg
tej 1 dl
gesztenyemassza 250 g
margarin 5 dkg
kekszmorzsa 5 dkg