Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés töltött pulykamell egészben sütve

Gesztenyés töltött pulykamell egészben sütve
Gesztenyés töltött pulykamell egészben sütve
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kacsamáj kisült zsírjával locsolva tálaltam. Az ízek harmonizáltak. Nagyon ízlett a családnak.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egész pulykamellet megmossuk, a hártyákat leszedjük róla. Kétfelé nyissuk, enyhén kiklopfoljuk, picit sózzuk, borsozzuk.
  2. A tölteléket elkészítjük. Az előző nap sütött, csont nélküli oldalast ledaráljuk. Hozzáadjuk a ledarált, főtt, pucolt gesztenyét, 3 tojást, sót, borsot, és jól összekeverjük.
  3. Alufóliára fektetjük a pulykamellet, a tölteléket hosszában az egyik felére tesszük, és ráhajtjuk a másik oldalát.
  4. A mustárt, olívaolajat, sót, borsot összekeverjük, és ecsettel megkenjük az egész pulykamellet.
  5. Alufóliába betekerjük, és tepsibe téve, 180 fokon sütjük 60 percet.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 267
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék húsból
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gesztenyés pulykamell, gesztenyével töltött pulykamell, egészben sült gesztenyés töltött pulykamell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

895
pulykamell 80 dkg
gesztenye 30 dkg
sertésoldalas 40 dkg
tojás 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál
olívaolaj 1 dl