Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés-vörösáfonyás keksztekercs lekvárral

Gesztenyés-vörösáfonyás keksztekercs lekvárral
Gesztenyés-vörösáfonyás keksztekercs lekvárral
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Unokától mamának. Kellett valami, ami tej- és kávémentes, illetve nem szerettem volna 39°C-ban felfűteni a konyhát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összegyúrjuk a darált kekszet a lekvárral. A keksz és a lekvár arányát nem mértem ki pontosan, mert attól függ, mikor áll össze, hogy mennyire folyós a lekvár.
  2. Hozzáadjuk az alaposan összetört étcsokit, a vörösáfonyát, a rumaromát, majd alufóliacsíkon kinyújtjuk a masszát. Fontos, hogy nem szabad túlságosan ragadnia!
  3. Megkenjük gesztenyemasszával, az alufóliával felcsavarjuk a tésztát, majd pihentetjük a hűtőben minimum egy órát, és szeleteljük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 851
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

shatenew

Mióta szakács: 2014.05.19.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

keksztekercs gesztenyével töltve, keksztekercs gazdagon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1061
kekszmorzsa 700 g
szilvalekvár 400 g
rumaroma 10 csepp
vörösáfonya 50 g
étcsokoládé 40 g
gesztenyemassza 250 g