Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Glühwein - fehér csokoládé parfé 2.

Glühwein - fehér csokoládé parfé 2.
Glühwein - fehér csokoládé parfé 2.
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A glühwein és a fehér csokoládé nagyon édes, kellemes kombináció. Csak vigyázzunk, ne együnk belőle sokat. A finom íz csalóka, és gyorsan melegünk lesz. :-).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zselatinlapokat áztassuk be hideg vízbe.
  2. A fehér csokoládét vízgőz felett olvasszuk meg.
  3. A tojássárgáját, a tojást, a citromhéjat és a cukrot verjük fel szintén vízgőz felett, de ne a csokival együtt. Addig verjük, amíg egy sűrűbb, világos színű masszát nem kapunk.
  4. Ezután adjuk hozzá az olvasztott csokit,és kevergessük, míg egyenletes, szép krémet kapunk.
  5. Emeljük le az edényt a vízgőz felől, és keverjük bele a glühweint. Hűtsűk le jól.
  6. Ha a krém lehűlt, verjük fel a tejszínhabot, és forgassuk bele. Poharakba osszuk el, és legalább 5 óriáig hűtsűk le hidegre.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 174
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Bloemcake

Mióta szakács: 2011.01.07.
16 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
nehézség: könnyű
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

forralt boros csokis parfé, fehér csokikrém tejszínhabos bundában

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

410
fehér csokoládé 125 g
tojássárgája 1 db
tojás 1 db
cukor 65 g
citromhéj 0.5 citromból nyert
lapzselatin 2 db
fehérbor 250 ml
habtejszín 125 ml