Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Glutén- és élesztőmentes zabkenyér sütőben

Glutén- és élesztőmentes zabkenyér sütőben
Glutén- és élesztőmentes zabkenyér sütőben
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó pár hete próbálom kenyérsütőben elkészíteni a tökéletes élesztőmentes veknit, amiben nincs se glutén, se élesztő, de valahogy nem akart összejönni. Vagy bezuhant, vagy nyers volt, vagy kemény, és 3 óra után derült ki, hogy mehet az egész a kukába. Hát, ez a mai, sütőben sütve, illatra és küllemre már elnyerte a tetszésemet, egy szempillantás alatt elkészül, és kifejezetten finom, édeskés íze van. Szeretem az olyan recepteket, amiket 1 mondattal le lehet írni. :)

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük, picit kiolajozott püspökkenyérformába öntjük a masszát.
  2. Majd 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses módban 30 perc alatt készre sütjük úgy, hogy egy nagyobb tepsibe vizet rakunk alulra, és a rácsra helyezzük a formát.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 27x13 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 320
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mesél a konyha

Mióta szakács: 2019.06.03.
15 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

reform vekni

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

2466
zabpehelyliszt 50 dkg
joghurt 5 dl
himalája só 2 teáskanál
szódabikarbóna 2 teáskanál
olívaolaj 2 ek