Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes mákos-vörösáfonyás muffin

Gluténmentes mákos-vörösáfonyás muffin
Gluténmentes mákos-vörösáfonyás muffin
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Karácsonyra készült, lassan megint aktuális lesz :)

hozzávalók / 12 adag

ajánlat

Ajándéknak is megfelelő, alkalomhoz illően díszítsük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A száraz alapanyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a nedves alapanyagokat is, kézi mixerrel csomómentesre keverjük, beleszórjuk az áfonyát.
  2. Szilikon muffin formába adagoljuk, és 180 fokon 35 perc alatt készre sütjük.
  3. Cukorfondanttal díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 942
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

LinusGM

Mióta szakács: 2015.08.17.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

mákos muffin, vörös áfonyás mákos muffin, GM muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

242
gluténmentes lisztkeverék 1 bögre
rizsliszt 1 bögre
tojás 2 db
sütőpor 1 csomag
cukor 4 ek
tej 3 dl
vörösáfonya 50 g
mák 6 ek
1 csipet
cukorfondant 30 dkg