Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes spenótos pite

Gluténmentes spenótos pite
Gluténmentes spenótos pite
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel életmódváltásra kényszerültünk, nem tudtam, hogyan is főzzek ezután, de találtam rá megoldást... ez az egyik..:)

hozzávalók / 4 adag

tészta

töltelék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat: lisztek, vaj, víz, tejföl, só. Miután összedolgoztuk, 15 percig hűtőben hagyjuk pihenni.
  2. Addig megpároljuk kevés vajon az apróra vágott zöldségeket, fűszerezzük ízlés szerint.
  3. Az öntethez összekeverjük a tojásokat, tejszínt és reszelt sajtot.
  4. A tésztát formába nyomkodjuk, hogy pereme is legyen, és 15 percig sütjük. Ezután beleöntjük a sült zöldségeket is, és meglocsoljuk az öntettel, és további 20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 554
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

tzsupi

Mióta szakács: 2010.10.25.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
szezon: tél
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges pite, gluténmentes quiche

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

851
kölesliszt 160 g
rizsliszt 90 g
vaj 120 g
víz 3 ek
tejföl 1 ek
1 csipet
vaj 1 ek
póréhagyma 3 db
spenót 500 g
csemegekukorica 150 g
tojás 2 db
habtejszín 200 ml
sajt 100 g
csiperkegomba 4 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd