Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gomba sajttal és juhtúróval töltve retekágyon

Gomba sajttal és juhtúróval töltve retekágyon
Gomba sajttal és juhtúróval töltve retekágyon
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Előételnek, könnyű vacsorának...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a gombákat, tűzálló tálba tesszük, és előmelegített sütőben kicsit elősütjük.
  2. Olívaolajon a darabolt fokhagymát megdinszteljük, rászórjuk a sonkát, és megpirítjuk.
  3. Utána hozzákeverjük a juhtúrót és a tehéntúrót, megfűszerezzük sóval, borssal, chilivel, reszelt ementáli sajttal.
  4. Kevés tejföllel vagy tejszínnel fellazítjuk, és a végén kevés balzsamecettel átforraljuk.
  5. Levesszük a tűzről, és beletöltjük a gombákba, megszórjuk sajttal, és megpirítjuk.
  6. Zöldségágyon tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 869
elküldve: 1
receptkönyvben: 122
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Illatok a konyhámból

Mióta szakács: 2012.02.16.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

juhtúrós gomba, sonkával töltött gomba, sajtos túrós gomba töltve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bija
blange / bija Mon, 2012-04-30 00:09

Nagyon finom, mondjuk nem volt itthon sima túró, csak juhtúró.:)

326
gomba 6 nagy db
juhtúró 5 dkg
tehéntúró 5 dkg
gépsonka 10 dkg
tejföl 1 ek
fehér balzsamecet 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
ementáli sajt 3 dkg
retek 6 db
olívaolaj 1 ek