Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gomba tojással

Gomba tojással
Gomba tojással
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A férjem gyönyörű, zsenge fűzfagombával tért ma haza. Úgy látszik, ez az eső jót tett a gombának. Az egyik fiam nem szereti a gombát, és több más ételt, zöldséget, ezért nálam bevált a reszelés, ezzel süllyesztem el az ételben. Ennek a gombának nincs az a jellegzetes erős gomba íze, így biztosan elfogyasztja. Szoktam ebből a gombából fasírozottat is készíteni, csak kicsit erősebben kellett  fűszerezni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy fej vöröshagymát apró kockára vágjuk, és olajon kevés sóval megfonnyasztjuk.
  2. A fűzfagombát megtisztítjuk, apró kis kockára vágjuk (én reszelem).
  3. A hagymára öntjük, és puhára pároljuk, sózzuk.
  4. Amikor puha a gomba, a tojásokat elhabarjuk, ráöntjük, és megsütjük.
  • elkészítettem: 22 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 431
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombás rántotta, rántotta fűzfagombával, gombás tojásrántottta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

240
gomba 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
tojás 6 db
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint