Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gomba zöldbors-mártással

Gomba zöldbors-mártással
Gomba zöldbors-mártással
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem nagyon a peppercorn szószt sült krumplival, DE gombával csak az élvezetet a négyzetére emeltük :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Barna mártás receptje itt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. (Én szeretem, ha kicsit nagyobb darabokban van a hagyma.) Adjuk hozzá a gombát, pirítsuk le vele.
  2. Olajon a zöld borsot meg a fekete borsot pirítsuk le csak, hogy az íze kijöjjön, aztán adjuk hozzá a tejszínt, illetve a vízzel elkevert barna port (Gravyt).
  3. A gombához adjuk hozzá ezt a szószt. Tegyünk bele kevés vágott petrezselymet.
  4. Ha túl híg, akkor kukoricaliszttel besűríthetjük.
  5. Tetejét petrezselyemmel díszítjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 565
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hori

Mióta szakács: 2017.04.13.
6 recept

receptjellemzők

konyha: angol
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
diéta: tojásmentes
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Green peppercorn mushroom

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

224
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
gomba 20 kis db
zöldbors 1 ek
bors 1 kávéskanál
főzőtejszín 150 ml
barna mártás por 150 g
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint