Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombafejek kacsamájpástétommal sajttal

Gombafejek kacsamájpástétommal sajttal
Gombafejek kacsamájpástétommal sajttal
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy nagyon könnyű étel, még kezdő háziasszonyok is bátran belevághatnak.

hozzávalók / 3 adag

  • 15 db csiperkegomba feje
  • 1 doboz (10 dkg) kacsamájpástétom
  • 1 szelet trappista sajt
  • őrölt fekete bors
  • 1 tasak (10 dkg) konyhakész rizs
  • petrezselyemzöld
  • olívaolaj
  • chiliszósz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, törzsüket eltávolítjuk, belehelyezzük egy serpenyőbe, melybe olívaolajat öntünk.
  2. A gombákat sózzuk, borsozzuk, s megtöltjük a májpástétommal.
  3. Betesszük az előmelegített sütőbe, s hőlégkeveréses 180 fokon 20 percig sütjük.
  4. Közben a rizst feltesszük főni, lereszeljük a sajtot, s aprítjuk a petrezselymet.
  5. Majd a gombákra tesszük a sajtot, s további tíz percig sütjük.
  6. Tálalunk: a tányérra helyezünk 5 db gombát, mellé rizst, szórunk rá petrezselymet és borsot, locsolunk rá chiliszószt.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 421
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombafejek kacsamájpástétommal reszelt sajttal, kacsamájpástétommal töltött gombafejek rizzsel, töltött gomba sajttal rizskörettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!