Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombaleves ahogy pipicznoraanna készíti

Gombaleves ahogy pipicznoraanna készíti
Gombaleves ahogy pipicznoraanna készíti
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó kis tavaszi leves. És hidegen is isteni finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a felkarikázott répát, a felkockázott gombát és krumplit, és az apróra vágott petrezselymet.
  3. Felöntjük vízzel (1,5 -2 l) és fűszerezzük.
  4. Amikor már majdnem megfőttek a zöldségek, akkor hozzáadjuk a tésztát.
  5. Ha minden megfőtt, akkor behabarjuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 18 197
elküldve: 6
receptkönyvben: 198
elkészítve: 10/15
Facebookon megjelent: -

szakács

pipicznoraanna

Mióta szakács: 2011.12.09.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges gombaleves, habart gombaleves, tejfölös gombaleves

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ritag79
ritag79 Mon, 2012-06-25 16:59

Üveges gombából, vagy konzervgombából is lehet csinálni, ugye?

Vercsacsa
Tóth Veronika / Vercsacsa Fri, 2012-05-18 13:05

Ma megcsináltam! Hát köszönöm, mert isteni finom! Mondjuk én raktam bele még egy kis karalábét és még egy kicsi kelkáposztát is és házilag készített csipetke tésztát raktam bele!!:)

Elizabetti
Elizabetti Fri, 2012-05-18 11:56

Ma megcsinálom....:))
Tettem bele tárkonyt is... Most tárkonyos gombaleves lesz belőle.:)

273
vöröshagyma 1 kis fej
gomba 6 közepes db
sárgarépa 2 db
burgonya 2 közepes db
tejföl 4 ek
finomliszt 1 evőkanál
ételízesítő 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
tészta 15 dkg
víz 1.5 l
napraforgó olaj 1 ek