Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombaleves Csöpp konyhájából

Gombaleves Csöpp konyhájából
Gombaleves Csöpp konyhájából
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom és egészséges.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apró kockára vágott hagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket, és a felszeletelt gombát.
  2. Néhány percig együtt pirítjuk őket, majd a tűzről lehúzva, meghintjük pirospaprikával, és felöntjük vízzel.
  3. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, és a bevagdosott fokhagymát is.
  4. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldet, és lassú tűzön főzzük.
  5. Csipetkét szaggatunk bele, és kevés tejföllel tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 033
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejfölös gombaleves, gombaleves csipetkével, zöldséges gombaleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

56
gomba 25 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
vöröshagyma 1 kis db
petrezselyem 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
zöldpaprika 0.5 közepes db
paradicsom 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint